Belajar, Living in UK

Pomodoro: Cara Simpel Untuk Produktif

Really useful! Stay focus for 25 mins then relaxes in the next 5 mins. repeat every 4 sessions, and gain more leisure time 😀

GKR Hayu

image courtesy of Buzzfeed

Bener nggak sih kalau aku bilang memulai suatu pekerjaan/tugas itu bagian yang paling susah? Apalagi kalo tugasnya keliatan gede atau ribet, adaaaa aja alesan utk menunda. Tapi ya namanya obligation, ditunda bikin kepikiran… tapi kalo mau dikerjain suka nggak tau mau mulai dari mana.

Dari baca2 blog personal development, ketemu sama yang namanya Pomodoro Technique dan sampe sekarang ini cukup membantu untuk tugas dan kerjaanku selesai dengan selamat. 

View original post 494 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s